Důležité setkání na letišti 9-2026

Ahoj piloti,

právě jsem absolvoval velmi důležitou schůzi s předsedou SMČR a je potřeba, abych vás seznámil s novinkami ohledně dění a pravidel na letišti + potřebujeme obnovit zápis předsedy na justici a to se bez vaší osobní účasti neobejde. Modelářská letiště budou nově registrovaná a SMČR si dalo velmi mnoho práce, abychom měli výhody jako doposud, ale je potřeba drobná spolupráce. Termín navrhuji 12.9.2026 v 10h.

Předem děkuji všem za účast, napište kdo můžete + náhradní termín a já případně termín schůze upravím. Rád bych, aby se nás sešlo alespoň 18 členů.

LETU ZDAR!

Ondra

Oprava termínu: Navrhuji sobotu 12.9.2026 v 10h.

Ahoj,

nechodí notifikace na nový příspěvky na nástěnce. Kdyby mi to kluci neřekli na letišti, nic bych se nedověděl. Kdyžtak to radši ještě pošli SMSkou.

S termínem nejspíš problém nemám, ale nebylo by lepší se sejít někde v hospodě? Pokud bude vedro nebo bude pršet, může to bejt potíž…

Karel

Ahoj všem,

s termínem a časem nemám problém, asi bych ale také byl spíš pro setkání v hospodě. Věřím také, že se do termínu schůze dozvíme, jak vypadá finanční bilance klubu. Poslední roční bilance na stránkách je za rok 2023.

Díky Milan