Nová sekačka

Ahoj piloti,
tak mám nějaké novinky, které stojí za zmínku. Domluvil jsem se s Pepou, že od příštího roku se sekáním končí, resp. si to tak přeje a já to plně respektuji.
Tuto situaci je potřeba řešit. Pepa na letišti dokončil úpravu i těch ploch, které byly léta bažinou a nyní je zde tráva. Prostě paráda :sunglasses:
Všechny tyto plochy jsou nyní 2x tak velké než na začátku, kdy jsme kupovali traktůrek a celé sekání zabere celý pracovní den oproti 4h. Navíc je potřeba téměř 20l benzínu na kompletní posekání, takže i ekonomickou stránku věci je potřeba vzít v potaz.
Řešení jsme našli s tátou a sice takové, že byl zakoupen sekací stroj za náš malotraktor - z vlastních finančních zdrojů. Sekání budeme mít na starost, traktor je na naftu a sežere méně. Časově to vychází na třetinovou dobu. Za jedno kompletní posekání si podobně jako Pepa budeme klubu účtovat peníze za provoz a práci. Přesný rozsah doplním, až jedno takové sekání proběhne, což by mělo být zítra.
Těším se na vaše komentáře :wink:

Ondra

IMG-20200615-WA0005 IMG-20200615-WA0006 IMG-20200615-WA0008

Já myslím, že to je skvělý nápad a díky za něj :slight_smile: Pepu samozřejmě chápu, není to sranda to celé udržovat…Pepo, díky, za Tvojí skvělou práci!

Zdravím všechny a připojuji se ke Karlovi.
Vyjádřil to přesně.
Pepo, i já děkuji :sunglasses:
Karel

Ahoj, Pepovi samozřejmě dík od nás všech…to je jasný :+1:
A díky i Ondrovi za koupi nového stroje. Vypadá to hodně dobře :+1:
Paráda :wink:

Ahoj všichni piloti, a speciálně Ondro s tátou.
Zdá se, že jste našli brilantní řešení, které oceníme všichni.
Pepovi také velký dík za dosavadní nasazení - vůbec se nedivím že toho měl někdy dost.
Traktor je fešák, vypadá že něco vydrží a krásnému Lužickému letišti bude ku prospěchu.
:+1: :+1: :+1:
Jarda

Dnes posekáno, funguje to :wink:

20200625_183129

EXCELENTNÍ :grinning:
Děkujeme :innocent:
Karel

SUPER :clap:
Moc děkujeme Ondro…už se těším na víkend :wink:

:wave:

Sekání v pátek.
V sekačce je i válec, takže @honzazalsky, mrkni na přechod asfaltu s trávou, jak si to sedlo :wink:
20200712_193852

V neděli jsem byl lítat a vypadá to hodně dobře. Perfektně posekáno a přechod tráva asfalt taky super. Díky Ondro :+1:.

Prší, prší… Tráva bude přerostlá a tak neleníme a brousíme nože :wink:
20210517_170011
20210517_170425

Krásný den všem!

Ahoj Ondro
Poseákno bylo pěkně i před brusem.
Teď nám to, zdá se budou okukovat golfisté, ale my je tam nepustíme. :sunglasses:
Dík za péčí o letiště.
Jarda