Ahoj piloti,
tak mám nějaké novinky, které stojí za zmínku. Domluvil jsem se s Pepou, že od příštího roku se sekáním končí, resp. si to tak přeje a já to plně respektuji.
Tuto situaci je potřeba řešit. Pepa na letišti dokončil úpravu i těch ploch, které byly léta bažinou a nyní je zde tráva. Prostě paráda 
Všechny tyto plochy jsou nyní 2x tak velké než na začátku, kdy jsme kupovali traktůrek a celé sekání zabere celý pracovní den oproti 4h. Navíc je potřeba téměř 20l benzínu na kompletní posekání, takže i ekonomickou stránku věci je potřeba vzít v potaz.
Řešení jsme našli s tátou a sice takové, že byl zakoupen sekací stroj za náš malotraktor - z vlastních finančních zdrojů. Sekání budeme mít na starost, traktor je na naftu a sežere méně. Časově to vychází na třetinovou dobu. Za jedno kompletní posekání si podobně jako Pepa budeme klubu účtovat peníze za provoz a práci. Přesný rozsah doplním, až jedno takové sekání proběhne, což by mělo být zítra.
Těším se na vaše komentáře 
Ondra

Pepu samozřejmě chápu, není to sranda to celé udržovat…Pepo, díky, za Tvojí skvělou práci!