Příspěvky na rok 2019

Ahoj piloti!

Dávám na vědomí, že na stránkách je aktualizovaná platební tabulka příspěvků pro rok 2019.
Částka zůstává stejná, tedy 1000,- Kč, pozor ale na nové číslo účtu: 443 82 45 / 3500
Do poznámky k platbě vždy uvádějte své jméno, konstantní symbol: 0308, specifický symbol: 241, variabilní symbol: rodné číslo

Členský příspěvek se skládá z příspěvku na chod klubu a na členskou známku od Svazu modelářů ČR.
Od nového roku jsou tyto poplatky za známky zvýšené a sice na 200,- Kč a 100,- Kč pro členy mladší 18 let.
Pro rok 2019 ponecháme částku za dospělého člena původní, tedy 1000,- Kč, ale za mladé členy již očekávám 100,- Kč namísto původních 50,- Kč.

Dále se omlouvám za nevystavenou finanční bilanci za předchozí rok 2017, PDF jsem sice nahrál na web,
ale kvůli chybně napsanému HTML příkazu se v prohlížeči nezobrazil odkaz na onen soubor.

LETU ZDAR!
Ondra

Zdarec,tak konečně přihlášen :grinning:
Řeknu mamce ať to zaplatí,
Letu :airplane:zdar.

Pavle, super že to funguje, díky!

Jo paráda

Jo i tu fotku jsem zmínil​:milky_way::pig:

Ahoj Pavle, jsem tu taky.

Ahoj Ondro. Příspěvek jsem už poslal na starý účet, tak jestli se mi to vrátí, tak to pošlu na nový. Zjistil jsem to pozdě.
Ahoj Jarda Basista

Ahoj Jardo,
už jsem to zjistil, díky za info, příspěvek jsem přesunul na správný účet, vracet se ti nebude :slight_smile:

OK. Díky

Tak zaplaceno, :monkey_face: